SensibelM » En till WordPress-webbplats

Finns nog inte ord att förklara hur jag känner efter årets bröllopsmässa! Vilken feedback och så roligt att träffa så många blivande brudar och brudpar. Sex klänningar som visades på modevisningen och nu packas de ner för att få resa till Havanna, Kuba och fotograferas. Har satt ihop ett bildspel från mässan.

 

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter

Vilken mässor! Vi är helt förstummade av alla underbara kommentarer och feedback vi har fått från er alla som hälsade på oss i vår monter. I nästa vecka kommer vi presentera vem som vann sin bröllopsklänning. Hemsidan kommer också uppdateras nästa vecka och då kommer ni hitta massor av information om hur man kan beställa och priser. Här är kommer en video från visningen som Hélena Parmér har satt ihop

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter

Här om dagen var vi ute i kylan och fotade Emelie som vi stylat till vinterbrud. Vi valde vår chiffongkjol med många lager chiffong och litet släp tillsammans med en långärmad spetstopp med knappar fram. Emelie var otroligt duktig och klagade inte en enda gång på kylan. Mässan Bröllopsfeber närmar sig med stormsteg och våra symaskiner går varma! Vi ska även vara med på modevisningen med tre kreationer. Det här ska bli så spännande!

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter