SensibelM » En till WordPress-webbplats

Information

Hur går det till?

Du kontaktar mig och vi bokar ett möte där vi tittar på vad du vill ha för klänning. Många har med sig bilder som de samlat på Pinterest eller på datorn. Vi provar lite olika modeller för att du ska känna vad du passar i och hur det kan komma att se ut. Efter mötet så skickar jag en offert till dig och du får ta ställning till om du vill få din klänning uppsydd  av mig. Det här första mötet kostar ingenting.

Om jag sedan bokar, vad händer då?

Jag skickar en bokningsfaktura på 3000 kr och sätter ingång med din klänning eller kjol och topp. Godkänner du offerten och jag påbörjar arbetet med klänningen binder du dig till att fullfölja köpet. Jag syr allting själv i min studio och vi bokar in en till två provningstillfällen lite beroende på vilken typ av klänning det är. När klänningen är klar skickar jag slutfakturan och när den är betald kan du hämta den.

Var håller SensibleM hus?

Min studio finns i Stockholm och om man bor långt bort kan första mötet ske via Skype och vi tar det därifrån.

Vad kostar det? 

Mina klänningar/kjol med topp brukar ligga mellan 7 500 – 12 500 lite beroende på vilket tyg man väljer. Om hela klänningen är i en spets med stenar och strass blir priset i det övre spannet.

Hur lång tid innan bröllopet behöver man beställa?

Jag kan sy upp en bröllopsklänning/kjol med topp på två veckor om det krisar men det bästa är att kontakta mig så fort du kan så det finns mer tid att beställa hem större variation på tyger.

Vill du veta mer och ha kontakt mig så skicka gärna en förfrågan genom att fylla i formuläret!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*