SensibelM » En till WordPress-webbplats

Vem är jag som ligger bakom Sensible M?

Sensible M är ett företag som drivs av mig, Hélena Parmér. Redan som liten sydde jag kläder till mig själv och har alltid tyckt om att skapa med tyg. Kan bli helt förtrollad när jag att tittar på filmer och tv-serier som Downtown Abbey, Stolthet och Fördom, Ett rum med utsikt och Huset Elliot som är fullspäckade av vackra kläder från svunna tider.

Jag är även  bröllopsfotograf och när Ida och Alex skulle gifta sig 2014 fick jag frågan om jag kunde hjälpa till att hitta den där perfekta brudklänningen åt Ida. Det slutade med att jag sydde den och jag har aldrig fotat en så bekväm och avslappnad brud.

Min vision
Min vision är att kunna erbjuda en kollektion av klänningar eller kjolar och toppar som går att sätta ihop i en mängd kombinationer och material, allt utifrån önskemål. Jag vill erbjuda lätta och bekväma bröllopskläder till ett rimligt pris.

Klänning som jag och Ida tog fram när Ida inte hittade sin drömklänning!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*